Hejhallå!

Nu kom jag (Annie) och Julia precis in från ett stavgångs-styrkepass med ett gäng kostcoacher. =)
De ville lära sig lite teknik, övningar och framför allt få lite bra andledningar att rekomendera stavgång för olika målgrupper.

Så lite nervösa men väldigt taggade körde vi en genomgång och uppvärmning utanför skolan och sedan delade vi in gruppen i två och tog med oss varsin grupp på stora Hammarbyrundan där vi hade olika stationer med styrkeövningar. Allt från armhävningar till upphopp, knäböj och utfall!

Vi var asbra och proffsiga i våra nya SPONSRADE SNYGGA GULA HÄLSOPEDAGOGTRÖJOR! 
(framför allt var vi pedagogiska) eller...? ;)

Nej, men skämt åsido. Det var roligt och bra att få träna på att hålla träningspass för andra än superpeppade hälsopedagog elever. Det är trots allt dessa människor vi kommer att möta ute i verkligheten och de tycker kanske inte att det är svinkul att springa som idioter, lyfta skittungt eller göra 500 armhävningar.
eller...? =)   

Annars laddar vi för fjällresa och kommande vårrus där vår klass ska ge järnet!

Trevlig kväll!
//Julia och Annie


Mars 14, 2012


HEEEEEEJ!



.


Förra veckan åkte vi långfärdsskridskor. Det är nedrans roligt när man åker i medvind och tungt som attan i motvind. Vi var indelade i två grupper, typ. Den ena var den engagerade gruppen och den andra var livsnjutargruppen. Ni kan ju gissa vilken grupp det var som åkte mest skridskor och vilka som mest njöt av det fina vädret. :)

Dagen gick till såhär. Upp tidigt och vänta tills alla samlats i klassrummet. Detta är svårare än ni kanske tror i vår klass men efter sisådär 35 minuter var alla på plats med lunchen färdig. Ut till bussarna och iväg! Den engagerade gruppen släpptes av vid... någonstans och åkte därifrån till någon annanstans. Vid någon annanstans väntade de andra som tagit bussarna hela vägen och sedan vandrat, åkt snowracer och halkat fram till lunchplatsen. Där åt vi allt möjligt, från kräftstjärtsallad till grillad korv, morot/apelsinsoppa och kycklingwok.

När vi slöat klart i solen åkte några ett varv runt Kärringön medan de andra halkade tillbaka till bussarna - där de inte orkade vänta på resten utan åkte hem istället. Efter varvet runt Kärringön i motvind ville det gänget gärna åka lite i medvind också. Med en vindsäck seglade de fram över isen som Peter Pan över natthimmeln i London.

På vägen hem blev det lite sightseeing i Grisslehamn innan det glada gänget blev bjudna på kaffe hos Karin, där vi även mötte bastuHasse och BangareBengt (hoppas Karin läser det här inlägget).

Ja... det var det äventyret. Ses nästa gång! I detta nu håller vi alla på med stresshantering, gör avslappningar mest hela dagarna och förbereder oss för fjällresan vi ska åka på 26e till 3e. Nya äventyr! :D

TITTA PÅ BILDERNA DAMNIT!





Med vänliga hälsningar och lite socker på toppen.
Felix Vincent - Störst bäst och vackrast





.
.
..


RSS 2.0