SMAKPROV

.




Platt Fall!

.


Tufft uppför med tung pulka!

Ett smakprov på sk. solpaus
.

Snowboardsbrudarna!

Storlien

Såhär är det, HP1 är nu tillbaka på Väddö och de dagliga rutinera börjar infinna sig. Frulle, mellis, Lunch, mellis, middag och fika. Lite studier och träning såklart. Vi har klarat av 10 UNDERBARA dagar i fjällen, Storvallen i Storlien. Vi har åkt på diverse turer med skidorna, välutrustade såklart(!), byggt bivack och sovit i dem, orienterat i blåst, telemarksåkning, slalom och bräda i jättefin lössnö, ätit våfflor, skakat rumpa på högfjällshotellet, insnöade på fjällstation, hällt ut ca 2,5 l sweetchilisås, solpaus, busat, diskuterat koktiden på ägg, skrattat och gråtit osv. . Skulle kunna hålla på i en oändlighet men någonstans måste jag ju sluta. . Men kan sammanfatta det hela med: "Det blir vad man gör det till".

Efter denna fina resa fick vi ett långt påsklov och väl här igen kan jag konstatera att vintern fortfarande är delvis kvar. Nåväl, inte vet jag varför jag skriver om något så intressant som vädret.

Denna vecka har vi gått en 2 dagars utbildning i Medecinsk Qigong, grundsteg 1, det har varit kanonkul och skönt. Klassen skötte sig bra och tänka sig, Bosse tyckte vi var dne bästa klass han haft! Vi kan, vi vill. Med tankens kraft kan vi både lyfta 85 kg Kim och förlänga vänsterhandens fingrar. Iallafall mycket lärorika dagar och jag är glad för jag är glad.

Trevlig helg och allt sånt. Puss och smek Bullen


RSS 2.0