Nytt läsår


Hp1 säger HEJ!
Det har redan gått 7 veckor av höstterminen och det är på tidxen att göra ett 1:a inlägg här på bloggen.  Tiden har bara rusat iväg, men det är ju för att vi har så roligt.

Tänkte berätta lite vad vi sysslat med under dessa veckor, vi välkomnades med en hejdundrande 3rätters och det blev början till att lära känna alla, såsom, lärare, matpersonal, hp2 och textilarna. Vi har haft gemensam svampdag, grupputveckling med bla lekar, motorik, rörelselära, anatomi, träningslära och så har vi kontinuerligt motionspass ledda av de fantastiska 2:orna.

Vi i 1:an har hittills varit ute på två stycken vandringar på tre dagar, det har varit otroligt roligt och lärorikt för både gruppen och som individ..

Allting rullar på och det är som att bo på ett lyxhotell, den fina frukostbuffen, fäjkapauserna och maten är suuuuuuuuuperbra.

Idag hade vi en intressant uppgift från klassrummen genom korridoren till gullvivan skulle hela klassen ta sig fram med hjälp av fem stolar. Båda klasserna klarade sig galant fast det är klart 1:orna glänste lite lite mer. ;)

På motionen fick vi testa på stavgång med Anna-Kari som ledare och det var mycket trevlig motionsform.

Det var allt för idag! Tack och hej från HP 1 genom Julia..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0